Denne pizza er hvid, fordi tomatsaucen erstattes med smørbar ricottaost. Det bliver supergodt, og du kan lave den i rekordtempo.
4 store pizzaer
• 1 portion pizzadej
• 250 g ricottaost
• 50 g parmesanost
• 250 g mozzarella
• 50 g pinjekerner
• 4 fed hvidløg
• 4 kviste frisk rosmarin
• Olivenolie
• Flagesalt
• Friskkværnet sort peber
Varm ovnen til 250°. Lav pizzadejen efter grundopskriften. Rul dejen tyndt ud, og bred et lag ricottaost på. Riv parmesanost over, og læg skiver af mozzarellaost og pinjekerner på pizzaerne. Skær hvidløgene i tynde skiver, og hak rosmarinen fint. Drys det over pizzaerne, dryp med olivenolie og krydr med salt og peber. Bag pizzaerne midt i ovnen i 5-10 minutter.
Se også: Nem og god grundopskrift på pizzadej
Få flere opskrifter på pizza her:
De salte
Pizza alDe søde