Er du glad for tærter, har du sikkert allerede prøvet de gængse varianter med havens æbler, pærer og søde bær, og dem bliver vi heller ikke trætte af. Men mens vi venter på, at sommeren melder sin ankomst og bærrene modnes, nyder vi et sprødt alternativ, som sagtens kan konkurrere med sommerens søde frugttærter.
Denne robuste tærte er fyldt med sprøde nødder og ligger tungt og godt i maven. Servér den helst afkølet med en god kop kaffe, for dér smager den allerbedst!
Læs også: Frisk cheesecake med solbær
Tid: 40 minutter. Hviletid, dej: Mindst 1 time. Bagetid: 15-25 minutter. Antal: 3-4 små tærter
Det skal du bruge til nøddetærte:
Mørdej:
Inspiration: Pekantærte
Fyld:
FÅ INSPIRATION TIL SØDE SAGER OG GODE GÆSTEMENUER MED MAD & BOLIG
Tip! Tærten er nemmest at bage, hvis du har en tærteform med løs bund, da fyldet godt kan klistre fast. Bruger du en porcelænsform, bør du beregne bagetiden lidt længere.