Pecantærte er dejlig amerikansk kage, som egner sig perfekt til dessertbordet. Her får du opskriften fra Mette Blomsterberg! Pecannødden er en aflang nød med furer, som i udseende og smag minder meget om valnød. Pecannødden er faktisk også valnøddens amerikanske slægtning, men nøddens farve er mørkere, og smagen mildere. Fedtindholdet er, ligesom i valnøddens tilfælde, et kapitel for sig. Selvom nødder normalt har et højt indhold af sunde fedtstoffer, så er pecannødders indhold særligt højt. Nødden kan også bruges til meget andet end pecantærte. I USA bruges den især som fyld i is, gerne karameliseret, men generelt kan nødden bruges som alle andre nødder og er eksempelvis også god i müsli.
14 personer, forberedes 1-2 dage før brug
Det skal du bruge til Pecantærte:
Mørdej:
Mazarinmasse:
Pecankaramel:
Sød klassiker med færre kalorier: Romkugler uden sukker
Sådan laver du Pecantærte:
Prøv opskiften på disse lækre pandekager af Mette Blomsterberg. Vi lover dig at du ikke vil fortryde!
Napoleonshatte er en vaskeægte konditorklassiker. Du får her Mette Blomsterbergs opkrift på de små kager!
Fyld kagedåsen med Mette Blomsterbergs lækre citronspecier, få opskriften her!
Prøv også Mette Blomsterbergs gulerodskage med den bedste flødeostecreme!