Du vil aldrig gå helt galt i byen, hvis du serverer en chokoladetærte for dine gæster, men hvis du har lyst til en lidt anderledes version end den klassiske chokoladetærte, bør du lave din chokoladetærte ud fra denne opskrift.
I denne opskrift på chokoladetærte er der nemlig espressosirup, chokoladebønner og pistacienødder på toppen af tærten, der desuden er glutenfri, fordi den er lavet på hasselnøddemel.
LÆS OGSÅ: Prøv også denne blødende chokoladekage
Du kan selv lave dit nøddemel til chokoladetærten med hasselnødder eller mandler ved at blende hele nødder med skal i en foodprocessor eller kværne dem i en kaffekværn, til de er blevet til fint mel.
I stedet for at bage en stor chokoladetærte kan du vælge at bage flere små chokoladetærter, som det er gjort i denne opskrift.
Antal: 4 stk.
Det skal du bruge for at lave chokoladetærte med espressosirup
Espressosirup:
Pynt :
Espressosirup:
Prøv også disse opskrifter på chokoladetærte: