Bare fordi solen skinner, behøver man ikke at gemme de stærke og spændende kryddersager væk - thai sæsonen varer nemlig hele året. Vi har fået fingre i en af Hanne Holms mange opskrifter på thai retter fra hendes bog THAItapas, og denne vidunderlige thai tapas med rejer og torsk er vores forslag til et let alternativ til de kødfulde grillaftener hen over sommeren.
Læs også: Fortryllende tigerrejer med agurkesalat!
Thaitapas er nemme at lave og en lækker fingermad på en solskinsaften. Server dem med det samme, eller frys dem ned og nyd dem på en travl aften.
Det skal du bruge:
250 g (cirka 12 stk.) store rå rejer, grofthakket
200 g torsk, hakket
1 rødløg, finthakket
2 tsk. hvidløg, finthakket
2 spsk. citrongræs, finthakket
2 spsk. korianderblade, hakket
2-3 tsk. sambal oelek
2-3 spsk. fiskesovs
Derudover:
2 æg
3 spsk. hvedemel til at samle farsen
rapsolie til stegning
Tilbehør:
Stærk chilisovs
Agurkesalat med rødløg
Læs også: Snapas - den nye tapas!
Sådan gør du:
Servér varme eller lune med chilisovs og agurkesalat som tilbehør.
"Thai tapaz" af Hanne Holm, Klematis, 249,95 kr.