Fisk og skaldyr

Sildeburger med syltede løg

En anderledes burger til sildeelskere.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft22.03.2010

(1 person)
1 rugbolle
evt. krydderfedt
salat
1 kryddersild
syltede rødløg
cornichoner

Syltede rødløg:
2 rødløg
1 dl eddike
1 dl sukker
1 spsk salt
friskkværnet peber
1 tsk fennikelfrø

Flæk bollen, smør evt. med krydderfedt og læg et stykke salat på. Læg en sildefilet ovenpå og fordel cornichoner og syltede løg henover. Læg overen på.

Syltede rødløg:
Pil løgene og skær dem i tynde både. Kog alle ingredienserne til lagen op, indtil sukker og salt er opløst. Læg løgene i et patentglas og hæld lagen over.

TIPS:
Lav en større portion syltede rødløg. De kan holde sig en uge på køl og smager skønt i næsten alle typer sandwich.

Se flere sildeopskrifter:

Sildetapas på knækbrød

Æble- og sennepssild

Matjesfileter i fad

Citronsild på glas

Sponsoreret indhold