Mad
(1 person)
1 rugbolle
evt. krydderfedt
salat
1 kryddersild
syltede rødløg
cornichoner
Syltede rødløg:
2 rødløg
1 dl eddike
1 dl sukker
1 spsk salt
friskkværnet peber
1 tsk fennikelfrø
Flæk bollen, smør evt. med krydderfedt og læg et stykke salat på. Læg en sildefilet ovenpå og fordel cornichoner og syltede løg henover. Læg overen på.
Syltede rødløg:
Pil løgene og skær dem i tynde både. Kog alle ingredienserne til lagen op, indtil sukker og salt er opløst. Læg løgene i et patentglas og hæld lagen over.
TIPS:
Lav en større portion syltede rødløg. De kan holde sig en uge på køl og smager skønt i næsten alle typer sandwich.
Se flere sildeopskrifter:
Sildetapas på knækbrød
Æble- og sennepssild
Matjesfileter i fad
Citronsild på glas