De små, festlige forretter kan serveres koldt, og endda forberedes i god tid inden festen. Hvis du laver buffet, kan du spise dem som hapser eller anrette dem som pindemad, så de er nemme at servere, og du slipper for at tænke på bestik. Skal du have mange gæster, kan du spare masser af tid ved kun at holde dig til kold forretter.
Få inspiration til festlige forretter til nytår!
Forretter med årstidens lækreste råvarer er perfekte til fester og mange gæster. De må gerne være nogenlunde lette at lave, smage skønt så ser de farverige og smukke ud.
Se alle vores lækre forretter her!
Se de 6 lækre og nemme forretter, der kan det hele. De er en fryd for øjet, nemme at lave og smager af sommer.
Lynstegt tun. Få opskriften her
Pindemadder med røget ørred og purløg. Få opskriften her
PRØV OGSÅ: 10 festlige forretter til nytår
Laksetatar med sennepsmayo. Få opskriften her
Spyd med melon og parmaskinke. Få opskriften her
Sushiruller med rejer og asparges. Få opskriften her