4 personer
INGREDIENSER:
FREMGANGSMÅDE:
Del radicchio ud i grove stykker, skyl dem i koldt vand, og dryp dem grundigt af. Nip blomsterne af courgetterne, skyl dem forsigtigt, så de ikke falder sammen, og dryp af, og del blomsterne ud i mindre stykker.
Skyl de små courgetter i vand, og snit dem helt fint i skiver på et mandolinjern eller med en skarp kniv. Pil salatløget, skær det over i to halve, og herefter i helt tynde skiver. Hæld raddichio, courgette, blomster og løg over i en skål.
Rør sennep, honning, eddike, salt og peber sammen, og hæld derefter olien i lidt ad gangen, så du får en tyk og homogen dressing. Hæld dressingen over salaten, og vend det hele godt rundt.
Servér salaten straks, så den holder sin friskhed og sprødhed, og spis den som en selvstændig frokostsalat eller som tilbehør til grillet kød, fisk eller fjerkræ.
LÆS OGSÅ: OPSKRIFT | Salat med linser, syltede skalotteløg og berbèrecroutoner