Drinks & Cocktails

Cocktail med æble-ingefær-mynte-sirup

Her er en herlig cocktail af prosecco med en let æble-ingefær-mynte-sirup, som du selv kan lave! Den er perfekt som sødt og lækkert indslag til weekenden eller middagsselskabet.
af Camilla Zarah La wes12.01.2021Foto: Wichmann+Bendtsen
0 personer

Cocktail med æble-ingefær-mynte-sirup

  • 5 dl friskpresset æblejuice
  • 3 dl sukker
  • 2 cm ingefær, skåret i skiver
  • 4 spsk fintskåret mynte
  • 1 flaske god prosecco eller crémant

Cocktail med æble-ingefær-mynte-sirup

Kog æblejuicen i en gryde med sukker og ingefær. Lad det koge, til det koger med 1 cm store bobler. Så er det som tyk sirup. Smag til med sukker. Det skal være sødt. Afkøl lagen, og tilsæt mynte. Fordel siruppen i glassene, hæld prosecco/crémant på, og rør godt rundt. Fyld glasset helt med prosecco/crémant, når boblerne er faldet, og siruppen er rørt ud. Nyd cocktailen i store mundfulde.

Sponsoreret indhold