Invitér dine gæster på en smuk pastelfarvet gin-drink. Den er virkelig nem at lave og kræver kun en god gin, nogle pinke grapefrugter og en hjemmelavet rosmarintonic.
Hæld vand og sukker i en gryde. Bring det i kog, og opløs sukkeret under omrøring, så væsken tykner.
Tilsæt rosmarin, og tag gryden af blusset. Lad siruppen trække i mindst 1 time.
Fjern rosmarinen, og lad siruppen afkøle helt i køleskab.
Pres saften af blodappelsinerne. Kom isterninger i glassene, og hæld ca. ½ dl rosmarinsirup i hvert glas.
Hæld blodgrapesaft og gin i, og top med danskvand. Pynt med rosmarinkviste, og servér.
TIP: Du kan købe pink gin, som allerede har den eftertragtede lyserøde farve, og tilsætte almindelig grapefrugtsaft som alternativ til blodgrape, hvis du ikke kan få fat i dem. Om sommeren er drinken også skøn med friske skiver jordbær eller agurk i.