Tid: 25 minutter + risenes kogetid. Marinering afkød: 1-24 timer.
Antal personer: 2
Ingredienser:
Papajamarinade:
Tilbehør:
LÆS OGSÅ: OPSKRIFT | Salat med jomfruhummer, rød grapefrugt og avocado
Fremgangsmåde:
Papajamarinade: Mos kødet af den halve papaja, og bland det med hakket rød chili, limesaft, ahornsirup og fiskesauce. Lad bøfferne trække i marinaden i 1-24 timer i køleskabet.
Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Steg de marinerede bøffer i lidt olie på en varm pande, og krydr med salt. Lad dem trække i 5-10 minutter, inden du skærer dem i tynde skiver.
Skyl og pluk romainesalaten. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Skræl avocadoen, og skær den i skiver. Skær den sidste halvdel af papajaen i små tern. Skræl ingefærstykket, og skær det i tynde strimler. Skær chilien i fine skiver (fjern kernerne).
Servering: Anret salat, plukket koriander, rødløg, avocado og papaja på 2 tallerkener, og top med ingefær, chili, limesaft og strimler af bøf. Krydr med lidt salt, og server straks med de kogte ris.
LÆS OGSÅ: OPSKRIFT: Grøn salat med edamamebønner og pinjekerner