Ja, du læste rigtigt! Boller i karry. Det er gode barndomssmage, og hvis man gider lave det med en rigtig god karry (f.eks. Columbo eller en grøn karry) og gøre sig umage med kødbollerne, så bliver det super godt. I denne opskrift damper jeg kødbollerne – det gør dem saftige og mere smagfulde, fordi al smagen ikke ryger ud i kogevandet. Koger man bollerne, vil man normalt bruge det smagfulde kogevand til saucen. Det fungerer også fint, men jeg bruger en mild fond til saucen og tilsætter selvfølgelig det “dampvand”, der kommer efter dampningen af kødbollerne. På den måde får jeg det bedste fra begge verdener.
Prøv også: Timms fishcakes
Det skal du bruge til boller i karry:
Prøv også: Timms torsk med kål og beurre blanc
SPIS BEDRE har en af de mest populære opskrifter på boller i karry - der er en samling af idéer til tilbehør, og tips til de perfekte boller. Se opskriften her: Boller i karry
Prøv også: Timms andelasagne