Jeg elsker at lave pasta og eksperimentere med forskelligt fyld. Pasta er lettere at lave end mange tror og det er en nem måde at forkæle sine gæster (og sig selv) på. And får man nok af i julen, men det smager alligevel så pokkers godt, at lysten nogle gange melder sig på andre tidspunkter. Hvorfor ikke servere en fyldig pastaret med en god rødvin til? Det er da synd kun at spise and en gang om året. Så her får I min opskrift på en fantastisk åben lasagne med et lækkert, lidt utraditionelt, andefyld.
Jeg har foreslået en lille, frisk appelsin/fennikelsalat til at bryde fedmen fra anden. Opskriften får du selvfølgelig også her.
(4 personers hovedret)
Det skal du bruge til andelasagne:
Anderagout:
Pastaplader:
Appelsin/fennikelsalat:
Smag også: Timms gulerodskage
Tip! Andelasagnen er en variant af den velkendte pastaret, men lidt mere elegant. Lasagnen bliver bedst, hvis du laver den dagen i forvejen og lader den stå i køleskabet natten over. Varm den op med damp.
På vores søstersite, SPIS BEDRE, finder du den mest populære, klassiske lasagne. Stor anbefaling herfra. Find den her: Klassisk lasagne.