Kylling er en populær spise i Danmark, og det er der rigtig mange gode grunde til: Kyllingekød er nemlig både billigt, bredt tilgængeligt, magert, og så er kylling meget mildt i smagen. Derfor anvendes det ofte i krydrede retter og i supper. Faktisk kan man godt kalde kyllingekød for madverdenens kamæleon. Det tilpasser sig de krydderier og ingredienser, som det bliver sat sammen med. Bagsiden af medaljen er desværre, at kødet også nemt kan blive kedeligt og smagsløst, hvis det ikke bliver tilberedt ordentligt. Vi har derfor fundet 7 opskrifter på nem aftensmad med kylling, som er proppet med smag og bevarer kødets saft og kraft.
Prøv også: Nem aftensmad med kylling, bønner og mos
I galleriet herunder har vi samlet 7 opskrifter på gode hverdagsretter med kylling, og hvis du står og mangler en idé til en kyllingeret til aftensmaden, skal du kigge med her ...
Der findes mange måder at vurdere kyllingekød. Det kan være ud fra smagen, prisen eller ud fra kyllingens levevilkår. Hvis du går op i, hvordan den kylling, som lander på din tallerken, har levet, så er her lige en hurtig oversigt over, hvad Dyrernes Beskyttelse vurderer:
Du kan se en mere grundig redegørelse for Dyrenes Beskyttelses vurdering lige her!