Frikadeller er en af danskernes favoritspise og en evig vinder på middagsbordet. Der findes mange forskellige bud på, hvordan man laver den bedste frikadellefars, og alle familier gemmer nok på en frikadellemester, der år efter år står for frikadellerne til julefrokosten.
Prøv også disse saftige vegetar-frikadeller!
Vi danskere elsker at krydre maden, og frikadellen er ingen undtagelse. Netop krydningen af frikadeller kan være en ting, der skiller vandene. Især spørgsmålet om frikadellen har fået for meget eller for lidt salt.
Her er de bedste retter til julefrokosten!
Den her frikadellefars er rørt med portvin, tranebær og pistacienødder og er især oplagt til de kommende julefrokoster.
Så er du træt af de traditionelle frikadeller, og vil du gerne tage frikadellekegler til julefrokosten, så kast dig over denne julede udgave.
Kombinationen af den krydrede portvin, de søde tranebær og de knasende pistacienødder vil helt sikkert give dine gæster en anderledes og unik smagsoplevelse.
Antal: 6 personer
Det skal du bruge for at lave frikadeller med portvin og tranebær
TIP! Det er godt at stege i rigeligt smør, da det giver den bedste stegeflade, uden at kødet branker. Forskning viser desuden, at ekstra fedtstof næsten ikke trænger ind i kødet, men kun giver minimalt større fedtindhold i frikadellerne.