Mad
Menuer
Rent & nordisk
Vi er gået efter nordens gode, økologiske råvarer til hele menuen
af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft / Regi: Rosendahl
5.02.2010
Stenbiderrogn med jordskokchips, lammekølle med æbler og skyrkage med havtorn. Vi er gået efter nordens gode, økologiske råvarer til hele menuen.
VINFORSLAG
Forret: Gassier, 2008 Coteaux d'Aix-en-Provence, rosé, økologisk
Hovedret: Domaine du Joncier, 2007 Lirac 'Le Classique, Rhône
Dessert: Madeira Bual, sval
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Stenbiderrogn med vagtelæg, jordskokchips
og rygeostcreme
Udbenet lammekølle
fyldt med æble,
salvie og hvidløg
Skyr som
cheesecake
ARBEJDSPLAN
Dagen før:
• Lav skyrkage
• Kog havtornsirup
Tre timer før:
• Skær jordskokchips
• Rør rygeostcreme
• Kog vagtelæg
• Fyld lammekøllen
Kort før og under middagen:
• Spejl vagtelæg
• Steg lammekølle
• Kog gulerødder og kartofler
• Rør kørvel-vinaigrette