Menuer

Rent & nordisk

Vi er gået efter nordens gode, økologiske råvarer til hele menuen
af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft / Regi: Rosendahl5.02.2010

Stenbiderrogn med jordskokchips, lammekølle med æbler og skyrkage med havtorn. Vi er gået efter nordens gode, økologiske råvarer til hele menuen.

VINFORSLAG
Forret: Gassier, 2008 Coteaux d'Aix-en-Provence, rosé, økologisk
Hovedret: Domaine du Joncier, 2007 Lirac 'Le Classique, Rhône
Dessert: Madeira Bual, sval


Stenbiderrogn med vagtelæg, jordskokchips
og rygeostcreme


Udbenet lammekølle
fyldt med æble,
salvie og hvidløg


Skyr som
cheesecake

ARBEJDSPLAN

Dagen før:
• Lav skyrkage
• Kog havtornsirup

Tre timer før:
• Skær jordskokchips
• Rør rygeostcreme
• Kog vagtelæg
• Fyld lammekøllen

Kort før og under middagen:
• Spejl vagtelæg
• Steg lammekølle
• Kog gulerødder og kartofler
• Rør kørvel-vinaigrette

Sponsoreret indhold