Det kan være svært for selv den mest garvede husmor at bevare roen, når huset er fuld af gæster, der venter forventningsfuldt på, at den store julemiddag skal stå. Det vil vi gøre op med i år!
Vi deler derfor vores bedste opskrifter til en klassisk julemiddag med succesgaranti, og nedenfor får du vores komplette indkøbsliste, tidsplan og idé til julebordets pynt. Så kan du fejre julen uden stres og jag!
Hovedret:
Dessert:
Dagen i forvejen
Juleaften – vi spiser kl. 18
Vi har valgt at dække op med hvid dug og klassisk stel og glas. Blomster og pynt er holdt i rosa og lilla toner. På bordet ligger lidt kogler, udvalgte julekugler, hele figner og små levende lys. I vasen står en buket af lyserøde roser, lilla orkidéer, grene med røde bær, rød gerbera, kristtorn og lidt gran. Om servietterne har vi bundet fine sølvvedhæng fra Rosendahl sammen med gran og lilla orkidéer, der holder sig rigtig godt. De smukke skåle til risalamande fungerer også som bordkort med gran og julekugler i. På julekuglerne har vi skrevet navn med guld-, sølv- eller sort tusch. Kuglerne kan evt. gemmes til senere og bruges til at trække navne, når der skal hentes gaver under træet. Mere inspiration: Juleborddækning