Aftensmad

Spareribs med spicy marinade

Der er nærmest ikke noget lækrere end spareribs. Vi giver dig opskriften på en nem og lækker marinade, der gør hele smagsforskellen.
Opskrift og19.08.2019foto: Skovdalnordic.com.
6 personer

  • 2 friske røde chilier
  • 6 fed hvidløg
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 dl lys sirup
  • ½ dl sojasauce
  • 2 spsk. fennikelfrø
  • 6 spsk. æblecidereddike
  • 2½ kg revelsben

Spareribs er en madfavorit, der er populær hos hele familien - og så er den ovenikøbet enkel at lave. Prøv den en hyggeaften med familie og venner.

Sådan laver du spareribs med spicy marinade:

  1. Pil chilierne, og hak dem.
  2. Pres hvidløgene i en skål.
  3. Kom alle øvrige ingredienser i skålen, og rør dem sammen til en marinade.
  4. Vend revelsbenene i marinaden, og lad dem trække i køleskab i mindst 8 timer og gerne natten over.
  5. Grill dem ved indirekte varme i 4-5 minutter på hver side med grilllåget på.

TIP: Spareribs kan også bages i ovnen ved 160 grader i 1-1 ½ times tid.

Sponsoreret indhold