Kød og fjerkræ

Tacos med nem pulled chicken

Her får du en supernem opskrift på smagfulde tacos med nem pulled chicken, som er perfekt til uformel hygge.
af Sanna Kekäläinen / Foto: Kirsi-Marja Savola24.06.2016
Fastfood behøver bestemt ikke være kedeligt, og det er heller ikke ensbetydende med smagsløs standardmad. Se fx den her smagsbombe af en fastfood-ret med friske krydderurter og saftig pulled chicken. Prøv også: Kål-tacos med lam

Tacos med nem pulled chicken

4 personer

Det skal du bruge til tacos med nem pulled chicken:

PULLED CHICKEN: • 4 kyllingebrystfileter • ½ dl krydret salsa (taco-dip) • 2 spsk. brun farin TILBEHØR: • 1 hovedsalat • 1 moden avocado • 8 cherrytomater • 1 rødløg • 8 små majstortillaer • 1 bundt koriander • krydret salsa ellerbarbecuesauce • evt. cremefraiche Prøv også: Ægte guacamole til din taco

Sådan laver du tacos med nem pulled chicken:

  1. PULLED CHICKEN: Kog kyllingefileterne i en gryde med letsaltet vand i ca. 20 minutter. Afkøl, og pluk kødet i mindre stykker. Bland kødet med salsa og farin, og læg det i et ovnfad. Sæt kødet i en 225° varm ovn i 15 minutter, til det er let karamelliseret.
  2. TILBEHØR: Skyl og tør salaten, og del den i blade. Halvér avocadoen, løft kødet ud med en ske, og skær det i skiver. Skyl tomaterne, og skær dem i både. Pil og hak rødløget.
  3. SERVERING: Varm tortillaerne i ovnen eller på en tør pande. Fold dem på midten, og fyld dem med salatblade, avocado, tomater, løg og kylling. Top med korianderblade, salsa eller barbecuesauce og evt. cremefraiche. Servér straks.

Sponsoreret indhold