Aftensmad

Trøffelgnocchi i smør og basilikum

De små gnocchi er en lækker spise, som du nemt kan lave gode retter med ved blot at tilføje få, smagfulde ingredienser. Her serveres de med en smørsauce med krydderurter. Få opskriften her.
af Skovdalnordic.com1.09.2021

Trøffelgnocchi med smør og basilikum

  • 300 g trøffelgnocchi, f.eks. fra Tartufi Jimmy
  • 25 g smør
  • 2 stilke frisk basilikum

Italiensk gnocchi er en slags pasta baseret på moste kartofler, æg og durummel, og de er ret nemme at lave selv. De ligger let i maven og kan serveres med alle de typer saucer, man normalt bruger til pasta.

Har du i forvejen andre krydderurter eller rester af grøntsager liggende, kan du f.eks. snildt bruge dem i retten. Du kan også altid tilføje mere fyld, hvis du ønsker at servere retten som forret eller hovedret, hvor den skal mætte lidt mere.

Sådan gør du:

  1. Kog gnocchierne møre i en gryde med vand efter anvisningen på pakken.

  2. Smelt langsomt smørret i en anden gryde ved svag varme.

  3. Skyl og tør basilikumkvistene, og lad dem simre med smørret på panden, uden at det tager farve.

  4. Vend gnocchierne i gryden med basilikumsmør, anret retten i små serveringsskåle, og servér straks.

Sponsoreret indhold