Aftensmad

Utraditionel julefrokost

Hvis du er træt af kål, sylte, postej og medister på julefrokostmenuen, så prøv med den her eksotiske variation.
af Anna Hedegaard/engleblomst.com18.11.2008Foto: Jakob Valling/valling.com

Tiden nærmer sig for de første julefrokoster, men du behøver ikke at byde på de samme gamle travere. I år har vi valgt en mere utraditionel version med et eksotisk bid og sat retter som rullemops, kartoffel tortilla, syltet torsk, bagte rødbeder og sennepssyltede figner på menuen. Til dessert serverer vi chokoladebomber med frisk ananas og mynte. Julefrokosten er beregnet til otte personer. Velbekomme!

TIDSPLAN FOR JULEFROKOSTEN

Dagen før
• Lægge rullemops i lage
• Tilberede tortilla
• Sylte torsk
• Marinere og stege andebryst
• Bage rødbeder
• Lægge figner i lage
• Bage chokoladebomber

På selve dagen
• Snitte radisesalat
• Marinere rejer
• Tilberede kikærter og parmaskinke
• Lave sellerisalat
• Færdiggøre rødbedesalat
• Skære ananas ud


Eksotiske rullemops


Kartoffeltortilla


Syltet torsk


Marineret andebryst


Bagte rødbeder


Camembert til dessert


Chokoladebomber

Sponsoreret indhold