For brød får man ofte komplimenter for smagen, men hvorfor ikke også få det for udseendet? Dette fletbrød smager godt og er ufatteligt let at lave, men når det kommer til at flette skal man holde tungen lige i munden. Heldigvis har vi også en fletteguide til dig, så selv den svære del bliver overkommelig. Brødet egner sig godt til at riste, men smager selvfølgelig allerbedst nybagt. Nyd det med et godt lag smør og en god kop te eller kaffe.
Prøv også: Fletbrød med chokoladefyld
Tip! Mængden af mel kan variere afhængig af luftfugtigheden den dag, du bager. Du må føle dig frem, når du ælter dejen, så den hverken bliver for klistret eller for stiv.
Se også: Kæmpe pizzasnegl med cherrytomater
Læs også: 8 tips til at holde dynen ren
Opskriften er fra bogen Mine amerikanske køkkennoter af kok Birgitte Kampmann. Gennem 10 kapitler kommer du på kryds og tværs af det store land, når forfatteren deler ud af sine favoritopskrifter fra sine mange års ophold i Amerika. Bogen henvender sig til den nysgerrige madinteresserede, som ønsker at få indsigt i det amerikanske madunivers. Her handler det ikke om hamburgers og hotdogs – forbered dig i stedet på at møde uventede smagsblandinger og teknikker, som du måske ikke har set før.