Der er en grund til at dette franske brød er kendt i hele verden. Baguettes har en skarp skorp og den blødeste midte, og baguettes kan bruges til næsten alt; supper, gryderetter, tapas eller crostino og bruschetta. Vi giver dig her opskriften på de bedste hjemmelavede baguettes med spelt, og der er rigtig mange grunde til at bage med spelt. Spelt er en hvedesort som for alvor er kommet tilbage i de danske køkkener igen, og det er der gode grunde til. Spelt er nemlig fyldt med proteiner og indeholder mindre gluten end hvedemel. Mindre gluten betyder, at du får et let og luftigt brød med en flot struktur og aroma.
Tip: Spis dine baguettes med hjemmelavet nutella - opskrift her!
Antal: 10-12 styk
Det skal du bruge til hjemmelavede baguettes med spelt:
Sådan laver du hjemmelavede baguettes med spelt:
Prøv også: Claus Meyers opskrift på surdej
Er du blevet inspireret til at prøve andet bagværk, har vi samlet 10 andre opskrifter til dig her: