Disse lækre naanbrød med hvidløgsolie er perfekte til indiske retter, eller som tilbehør til alverdens simreretter. Få opskriften på de nemme fladbrød her!
af Carina Kruger25.10.2020
12 stk
Ingredienser
25 g gær
2 dl vand
3 spsk. mælk
1 æg
2 tsk. salt
500 g hvedemel
0.5 dl rapsolie
2 fed hvidløg
2 spsk. nigellafrø
Sådan laver du naanbrød
Rør gæren ud i vand og rør mælk, æg og salt i.
Tilsæt melet, ælt dejen godt igennem, til den er helt glat, og stil den til hævning i 45 min.
Del dejen i 12 stykker, rul dem helt flade og læg dem på en plade med bagepapir.
Bland olien med presset hvidløg.
Pensl brødene med hvidløgsolien, drys med nigellafrø og sæt dem ind under grillen i ovnen i 5 min., til de er gyldne og gennembagte.