Focaccia er et italiensk madbrød, som i sin tekstur minder om en lækker tyk pizzadej. Det saftige focaccia bagt i bradepande er toppet med aromatisk rosmarin, havsalt, hele hvidløg og koldpresset olivenolie, og det giver brødet et rustikt look og masser af smag.
Brødet er lavet på en kombination af hvede- og fuldkornsdurummel, som giver det struktur og blødhed, og den koldpressede olivenolie giver focacciabrødet en karakterisk smag og duft. Servér dette focaccia som tilbehør til et rustikt italiensk måltid, som del af en buffet, tag det med på picnic eller nyd det bare som helt almindelig hverdagsforkælelse.
Smag også: Focaccia i bradepande med græskar og kartofler
1 bradepande
Det skal du bruge for at lave focaccia i bradepande:
Smag også: Focaccia med rødløg og gedeost
Sådan laver du focaccia i bradepande:
Inspireret af det italienske køkken? Udforsk disse opskrifter.