Lun mælken i en gryde, og rør gæren ud heri sammen med sukker.
Tilsæt æg og olie, og rør det sammen.
Tilsæt hvedemel og salt, og ælt dejen grundigt i 5-8 minutter (gerne i en røremaskine), til dejen er glat og smidig.
Dæk skålen med et rent og fugtigt viskestykke, og lad dejen hæve lunt i ca. 1 time, indtil den er hævet til dobbelt størrelse.
Rør ricotta og æg sammen i en skål.
Pil og pres hvidløg, og rør det i ricottablandingen sammen med oregano, salt og peber.
Skyl og afdryp spinaten, og hak den fint. Rør den hakkede spinat i ricottablandingen. Riv parmesanosten fint.
Rul dejen ud på et let meldrysset bord til en stor aflang firkant. Smør ricottablandingen ud på dejen i et jævnt lag, og drys med parmesan.
Rul dejen sammen til en roulade på den lange led. Skær rouladen ud i ca. 16 tykke snegle.
Fordel sneglene i papirforme på 1-2 bageplader med bagepapir, dæk dem til, og lad dem efterhæve i 30 minutter.
Tænd ovnen på 180°.
Pensl spinatsneglene med sammenpisket æg, og bag dem i ovnen i 18-20 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Afkøl dem på en bagerist før servering.