Pitabrød er ikke bare lækre, men også meget sunde – specielt når du bager dem med fuldkorn. Desuden kan de tåle at komme på bordet massevis af gange, da der er uendelige muligheder for, hvilket fyld du kan komme i. Pitabrød er også geniale til madpakken, så bag hellere en ordentlig portion, mens du er i gang.
Se også: 5 nemme hverdagsretter
Tip! Pitabrødene skal åbnes, mens de stadig er lune. Hvis de ligger og køler helt af inden servering, er der risiko for, at de falder sammen.
Se også: Boligreportage: Stemningsfyldt bornholmerhjem med charme
Opskriften på fuldkornspitabrød er fra bogen Grønskolling af Johanne Mosgaard (Politikens Forlag). I bogen får du en række sunde og spændende opskrifter fra det veganske køkken, så hvis du er én af dem, der ønsker at skære ned på kødet eller andre vegetabilske råvarer, så er denne veganske kogebog et oplagt valg.
Prøv også: 3 nemme salater til madpakken