Chokoladekage er noget af dét, vi alle tænker først på, når vi tænker på kage, dessert og bagning.
De passer altid ind som en god dessert, når du har gæster, til fødselsdagen, til hygge i det kolde vejr, eller måske som venindegave, hvis du synes, din veninde trænger til noget syndigt! Alle elsker en rigtig god og svampet chokoladekage - både børn, voksne og barnlige sjæle. Hellere lidt, men godt.
PRØV OGSÅ: Verdens bedste chokoladekage med blødende midte
Der findes vist ikke mange, der ikke bryder sig om chokoladekage! Vi har fundet nogle forskellige varianter; den klassiske kiksekage, som er en rigtig mormor-kage, prøv den ’sunde’ med rødbeder, der med garanti bliver et stort hit hos grøntsagselskere, den hvide chokoladekage med lakrids, der passer perfekt til påsken og andre chokoladekager, der bare smager af mere.
Det er altid en god start at kigge på ingredienslisten og bruge gode råvarer. Det allervigtigste er at gå efter kvalitetschokolade, når du starter dit chokoladekage-projekt.
Tjek kakaobestanddelene og sukker, og at den ikke indeholder vegetabilske eller animalske fedtstoffer, men kun kakaosmør.
Til kager, der ikke skal varmes op over 75°C, er det vigtigt, at du bruger pastauriserede æg og æggehvider. Det er også nemt og praktisk, når du slår æggene ud, og du er fri for skaller, der falder ned i skålen.
Vi har fundet seks uimodståelige chokoladekager, der får mundvandet til at løbe. Velbekomme!
Få opskrift her
Få opskrift her
Få opskrift her
Få opskrift her
Få opskrift her
Få opskrift her