HAVE
Bede & græsplæne
Drivhus & orangeri
Terrasse & altan
Kompost & gødning
Hæk & hegn
Frugter & bær
Havetips
Dyr & insekter
Træer & buske
Krydderurter
Havekalender
Ukrudt
Blomster & planter
Køkkenhave
Haveindretning
OPSKRIFTER
Forretter
Småkager & cookies
Brød & boller
Aftensmad
Desserter
Drinks & cocktails
Salat
Kager
Juice & saft
Tilbehør
Konfekt
Tips & tricks
DIY
Buketter & kranse
Skønhed & velvære
Højtider & mærkedage
DIY-projekter
Strik & hækling
BOLIG
Boligreportage
Indretning & trends
Tips & tricks
Stueplanter
VIDEO
OM
Abonnement
Nyt ISABELLAS
Annoncører
Om os
Kontakt
Nyhedsbrev
Prøv magasinet
Desserter
Hindbærfromage med pistacienødder
Denne dessert oser af sol og sommer! En frisk hindbærfromage toppet med pistacienødder kan kun blive et hit blandt dine middagsgæster.
Af Louisa Lorang
8.08.2022
Foto: Lene Samsø
6 personer
Det skal du bruge:
125 g hindbær
3 usprøjtede citroner
5 blade husblas
3 æg
120 g sukker
2 dl piskefløde
Til servering:
125 g hindbær
10 g usaltede pistacienødder uden skal
Hindbærfromage med pistacienødder
Sådan gør du:
Skyl og tør hindbær.
Skyl 1 af citronerne, og riv skallen helt fint.
Pres herefter alle citronerne.
Blend citronsaft og -skal sammen med hindbær i en blender eller foodprocessor.
Si evt. hindbærblandingen igennem en sigte for at frasortere kernerne.
Se også
8 lækre opskrifter med hindbær
Læg husblassen i blød i en skål med koldt vand i 5 minutter.
Tag husblassen op af vandet uden at vride den, og smelt den langsomt i en gryde i det vand, der hænger ved.
Tag gryden af varmen, og rør den smeltede husblas ud i hindbærblandingen i en skål.
Del æggene i blommer og hvider.
Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt i en skål med en elpisker.
Det er vigtigt, at sukkeret er helt opløst, så fromagen ikke knaser.
Pisk æggehviderne stive i en anden skål med en elpisker, og pisk fløden til blødt skum i en tredje skål med en elpisker.
Rør først æggeblommerne i hindbærblandingen, og vend herefter forsigtigt flødeskummet i.
Vend til sidst de piskede æggehvider i fromagen, men vær forsigtig, så du ikke slår luften ud.
Hæld fromagen i en stor skål, og lad den hvile i køleskabet i mindst 3 timer.
Se også
Citronfromage - den bedste opskrift
Servering:
Skyl og tør hindbær, og hak pistacienødder groft.
Pynt fromagen med begge dele, og servér straks.
Se også
Jordbærkage med pistacienødder
Se også
Himmelsk hindbærfromage
fromage
Kager
Desserter
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter med sensommerbær
Desserter og kager
Rabarbercrumble med ingefær - nem rabarber crumble
Desserter
Pocherede pærer med granatæble
Desserter
Koldskålsmousse med lime og boghvedeknas
ISABELLAS ANBEFALER
Småkager & Cookies
23 julesmåkager, du skal bage denne jul
Indretning
Hvordan skal din adventskrans se ud i år? Her har du 23 fantastiske bud
Stue
Inspiration til juleudsmykning: Kom med ind i 15 stemningsfyldte julestuer
DIY
Gaveidéer: Hjemmelavede julegaver
Mest læste
Desserter
Skønne desserter til mortensaften
Strik & hækling
26 gratis strikkeopskrifter til nybegyndere og øvede
Konfekt
Sunde havregrynskugler med dadler
Tips & tricks
Flydende eller pulver: Hvilket vaskemiddel skal jeg vælge?
Kager
Æblekage med kanel
Sponsoreret indhold