Desserter

Hurtig is med ribs og hindbær

Lad de farvefine bær være omdrejningspunkt for sommerens lækkerier. Denne cremede is er lavet på 10 minutter og proppet med ribs og hindbær!
af Katri Schröder.18.07.2016Foto: Reetta Pasanen.

Saml dine favoritbær fra haven, og put dem i denne cremede is. Den tager kun 10 minutter at lave, men du kan desværre ikke komme udenom at vente på, at den fryser. Du kan godt være forudseende og stille en portion i fryseren et par dage før, du skal spise den – isen er dog allerbedst de første par dage efter indfrysning. Men den er bestemt værd at vente på. Mums!

6 personer

Ingredienser

  • 400 g friskost
  • 200 g mascarpone
  • 1 ½ dl flormelis
  • 300 g hindbær
  • 100 g ribs

Sådan laver du hurtigt is med bær

  1. Pisk friskosten luftig i en skål.
  2. Rør mascarpone, flormelis og lidt mosede bær i flødeosten. Rør blandingen glat.
  3. Fyld blandingen i en fryse- eller bageform.
  4. Stil formen i fryseren mindst 4 timer.
  5. Tag formen ud af fryseren, og lad den stå ved stuetemperatur i 5 minutter.
  6. Vend isen ud på et serveringsfad – dyp evt. formen et øjeblik i varmt vand, så den slipper formen.
  7. Pynt med resten af bærrene, og servér.

Sponsoreret indhold