Jordbær og hyldeblomst er begge i sæson nu, og de to sommerglade spiser er det perfekte makkerpar. Prøv selv denne sommersøde trifli!
Prøv også: Spiselige blomster
(6 personer)
Det skal du bruge til jordbærtrifli med hyldeblomstcreme:
Makroner:
Hyldeblomstcreme:
Pynt:
Mynteblade
FÅ FLERE OPSKRIFTER MED SÆSONENS FRUGT OG BÆR HER!
Tip! Vil du lave en sundere version af denne dessert, kan du erstatte flødeskummen (det hele eller bare noget af den) med skyr rørt op med fedtfattig yoghurt, fx Cheasy Naturel/A38 med 0,1 % fedt. Er jordbærrene søde, gør det ikke så meget, at cremen er lidt mere sur. Du kan også erstatte halvdelen af makronerne med mysli (uden rosiner) og hakkede mandler, evt. tilsat lidt akaciehonning, flormelis eller rørsukker.
Prøv også: 11 friske sommersalater