Desserter og kager

Lav en let og lækker skyrfromage

Skyrfromage er en let og lækker dessert, og med den her trin for trin-guide er den også supernem at lave.
af Camilla Biesbjerg Markussen / Foto: Betina Hastoft31.08.2016

Vi har skiftet ymeren ud med skyr i den her dessert. Skyr har et lavere indhold af fedt og er samtidig rig på proteiner. Derfor er det her en sund version af en syndig-god fromagedessert, og dermed den perfekte afslutning på et godt, tungt måltid i hyggeligt selskab.

Prøv også: Lækre vafler med skyr

Opskrift på skyrfromage med granatæblekerner og ristede mandelsplitter

Det skal du bruge til skyrfromage:
  • 3 blade husblas
  • korn af 1 vaniljestang
  • 400 g skyr
  • 45 g lys agavesirup
  • 2 dl piskefløde
  • 1 granatæble
  • 50 g mandelsplitter

​Prøv også: Cheesecake af skyr

Sådan laver du skyrfromage:

Skyrfromage

Sponsoreret indhold