Amerikanerne har en særlig tradition for krydrede og søde tærter. Opskriften på minitærter med marengs og lemoncurd er fløjet direkte ind fra Staterne, men lavet på de bedste danske råvarer.
Søde sager: Blødende chokoladekage
Tærtebund:
380 g hvedemel
1 tsk. sukker
1 knivspids fint salt
225 g koldt smør
½-1 dl iskoldt vand
smør og hvedemel til muffinformene
kidneybønner el.l. til dejen
Lemoncurd:
7 spsk. majsstivelse
100 g sukker
1½ tsk. citronskal
1 knivspids fint salt
4 dl vand
6 æggeblommer
1 dl citronsaft
100 g smør
Inspiration til stuen: Runde sofaborde
Marengs:
4 æggehvider
1 knivspids fint salt
75 g sukker
¼ tsk. vaniljeessens
Sådan laver du tærtebund:
Sådan laver du lemoncurd:
Sådan laver du marengs:
Få mange flere opskrifter på kreative kager og dejlige desserter i Mad & Bolig!