Desserter og kager

Nougathjerter

Du kan selv forsøge dig som chokolatier med disse opskrifter som Henrik Konnerup står bag.
af Connie Mikkelsen, Foto: Skovdal og Skovdal og Evan Frederiksen 2.11.2009

Hos Konnerup & Co. på Sydfyn udvikler chokolatier Henrik Konnerup chokolade fra bunden med både eksotiske og lokale råvarer. De udsøgte bidder bliver overtrukket med hans egen specialfremstillede Valhrona-chokolade direkte fra den franske fabrik. Du kan selv forsøge dig som chokolatier med disse opskrifter som Henrik Konnerup står bag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I opskrifterne har chocolatier Henrik Konnerup brugt sin egen specialfremstillede Valhrona-chokolade, den såkaldte Konnerup 66 pct. Køb den som råvare i onlinebutikken www.konnerup-co.dk. Du kan selvfølgelig også bruge andre mørke chokolader af god kvalitet.

Læs interviewet med chokolatier Henrik Konnerup her.

Opskrift på nougathjerter

100 g hasselnøddenougat
50 g mørk chokolade

Sådan gør du:
Rør nougaten på røremaskine med en spartel til den er lind og glat (kanterne skrabes ned indimellem). Fyld nougaten i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt den ud som hjerte på bagepapir. Lad hjerterne stå og stivne lidt, til de kan tages af bagepapiret uden besvær. Dyp bunden hurtigt ned i den tempererede mørke chokolade og stil til afkøling. Brug en smagfuld nougat med masser af hasselnødder or optimalt resultat.

Prøv de andre chokolade-opskrifter fra Konnerup & Co:

Trøffel med kirsebærsnaps

Chokoladepleskner med appelsin

Læs mere fra vores store tema om chokolade:

Hvor meget ved du om chokolade? Test din viden her.
Mød chefsmageren hos Valrhona
Mmmm..... Kom til lækker chokoladesmagning
Brug alle sanserne og giv din chokolade et kvalitetstjek