Hos Konnerup & Co. på Sydfyn udvikler chokolatier Henrik Konnerup chokolade fra bunden med både eksotiske og lokale råvarer. De udsøgte bidder bliver overtrukket med hans egen specialfremstillede Valhrona-chokolade direkte fra den franske fabrik. Du kan selv forsøge dig som chokolatier med disse opskrifter som Henrik Konnerup står bag.
I opskrifterne har chocolatier Henrik Konnerup brugt sin egen specialfremstillede Valhrona-chokolade, den såkaldte Konnerup 66 pct. Køb den som råvare i onlinebutikken www.konnerup-co.dk. Du kan selvfølgelig også bruge andre mørke chokolader af god kvalitet.
Læs interviewet med chokolatier Henrik Konnerup her.
Opskrift på nougathjerter
100 g hasselnøddenougat
50 g mørk chokolade
Sådan gør du:
Rør nougaten på røremaskine med en spartel til den er lind og glat (kanterne skrabes ned indimellem). Fyld nougaten i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt den ud som hjerte på bagepapir. Lad hjerterne stå og stivne lidt, til de kan tages af bagepapiret uden besvær. Dyp bunden hurtigt ned i den tempererede mørke chokolade og stil til afkøling. Brug en smagfuld nougat med masser af hasselnødder or optimalt resultat.
Prøv de andre chokolade-opskrifter fra Konnerup & Co:
Chokoladepleskner med appelsin
Læs mere fra vores store tema om chokolade:
Hvor meget ved du om chokolade? Test din viden her.
Mød chefsmageren hos Valrhona
Mmmm..... Kom til lækker chokoladesmagning
Brug alle sanserne og giv din chokolade et kvalitetstjek