Skal du bruge en fløjlsblød og cremet smørcreme til din kage? Så få opskriften lige her, hvor vi også guider dig til, hvordan du smører din kage op.
af Carina Kjær Rasmussen & Rita Gunnarsdóttir Dam 4.03.2022
Smørcreme kan bruges som fyld i en lækker lagkage, under et lækkert lag marcipan, som frosting ovenpå cupcakes eller som et helt lag rundt om en kage. Du kan også smøre din kage, så det bliver en 'naked cake', hvor siderne er blottet. Med den rigtig teknik kan lave du lave den strammeste kage og få det pæneste snit. Når man laver smørcreme, handler det om at ramme den perfekte smag og konsistens. Den perfekte smørcreme har en super lækker og blød konsistens, den er nem at smøre på en kage, også må den gerne have et hint af vanilje i smagen. Få opskriften og en guide til den perfekte smørcreme her!
Opskrift på den bedste smørcreme til din kage
Antal:Ca. 1 stor lagkage eller 12 muffins
Det skal du bruge for at lave den bedste smørcreme til din kage
500 gram smør
1,5 pakke flormelis
2 spk mælk
1 spk vanilje-ekstrakt
Sådan laver du den bedste smørcreme til din kage
Start med at tage smørret ud af køleskabet, så det kan blive blødt.
Si flormelis i en stor skål for at undgå klumper.
Mix derefter blødt smør, flormelis, mælk og vanilje i en skål, indtil den ønskede konsistens opnås.