Nikolaos Strangas har en stor kærlighed til desserter, og hans passion for at lave fortryllende desserter smages tydeligt, når du prøver kræfter med hans dessert-opskrifter. Her får du opskriften på Strangas vanedannende chokotrøfler, som er perfekt til den søde sult.
Prøv også opskriften på hjemmelavet nutella!
Det skal du bruge til chokotrøfler:
Giver ca. 30-40 stk.
200 g god mørk chokolade 64% (fx Valrhona Manjri)
100 g frisk moden mango (renset vægt)
1 dl havtornsaft (fx Meyers råsaft af havtorn)
50 g flydende honning
kakaopulver til at rulle i
Prøv også opskriften: Ladyfingers med citronmascarpone
Sådan laver du chokotrøfler:
* Hak chokoladen, og smelt den i mikrobølgeovnen eller over et vandbad.
* Blend mangoen til puré sammen med havtornsaften. Varm mango-havtornpuré og honning op til 70° i en gryde. Rør blandingen sammen med den smeltede chokolade med et piskeris, og hæld trøffelmassen i en form beklædt med husholdningsfilm.
* Lad trøffelmassen køle helt af i køleskabet i 4-5 timer, til den er skærefast.
* Skær den kolde trøffel i små hapsere på ca. 1½ x 1½ cm, og rul dem i kakaopulver. Opbevar trøflerne i køleskabet i en lufttæt beholder foret med bagepapir.