Desserter og kager

Strangas chokotrøfler med mango og havtorn

Nemme små chokoladetrøfler til dig, der vil sætte et sidste sødt punktum efter middagen og dessertudskejelserne. Få opskriften på Strangas chokotrøfler her!
af Redaktionen 17.10.2014

Nikolaos Strangas har en stor kærlighed til desserter, og hans passion for at lave fortryllende desserter smages tydeligt, når du prøver kræfter med hans dessert-opskrifter. Her får du opskriften på Strangas vanedannende chokotrøfler, som er perfekt til den søde sult.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også opskriften på hjemmelavet nutella!

Det skal du bruge til chokotrøfler:

Giver ca. 30-40 stk.
200 g god mørk chokolade 64% (fx Valrhona Manjri)
100 g frisk moden mango (renset vægt)
1 dl havtornsaft (fx Meyers råsaft af havtorn)
50 g flydende honning
kakaopulver til at rulle i

Prøv også opskriften: Ladyfingers med citronmascarpone

Sådan laver du chokotrøfler:

* Hak chokoladen, og smelt den i mikrobølgeovnen eller over et vandbad.

* Blend mangoen til puré sammen med havtornsaften. Varm mango-havtornpuré og honning op til 70° i en gryde. Rør blandingen sammen med den smeltede chokolade med et piskeris, og hæld trøffelmassen i en form beklædt med husholdningsfilm.

* Lad trøffelmassen køle helt af i køleskabet i 4-5 timer, til den er skærefast.

* Skær den kolde trøffel i små hapsere på ca. 1½ x 1½ cm, og rul dem i kakaopulver. Opbevar trøflerne i køleskabet i en lufttæt beholder foret med bagepapir.

Læs også: 7 lækre måder at lave chokoladedessert på