Tiramisu er en italiensk dessert, som er lavet i alverdens fortolkninger. Men intet slår den klassiske opskrift på tiramisu med mascarponecreme, marsala, espresso og et drys kakao. Med den i baghånden kan du til enhver tid servere en perfekt dessert til mange gæster. Du kan være ganske sikker på, at alle vil elske den, og hvis du også laver en rigtig god kop espresso til, kan den ikke slå fejl.
4 personer
MASCARPONECREME:
Blandt klassiske italienske desserter er tiramisu en af de yngre. Navnet er italiensk, ikke så sært, og betyder ’kvik mig op’ eller ’saml mig op’. Kaffe, sukker, amaretto og friskost – en god lille opkvikker, klar til servering. Mums!
Prøv også en anden italiensk klassiker i ny fortolkning: Panna cotta med acai
Smag også: Tiramisu med mørk chokolade og citron
Få opskriften på en fransk dessertklassiker: Créme brûlée
Få mere inspiration til lækre desserter i galleriet nedenfor: