Til forskel fra mange af de andre drinks vi beriger vores maver med til diverse festlige lejligheder, er Dark ’n’ Stormy en forholdsvis ny drink på de danske drinkskort.
På trods af vores kortvarige kendskab til drinken med det spøjse og dystre navn, har den taget mange med storm, og det er der en god grund til!
Heldigvis er der mange, der godt kan lide ingefær, og det har gjort, at Dark ’n’ Stormy er kommet godt fra start, og på meget kort tid nærmest har formået at vippe den populære Mojito af pinden.
Er du ikke til Dark 'n' Stormy, så prøv denne gin & tonic!
Antal: 10 personer
TIP! Dark 'n' Stormy bliver ofte serveret i høje, klare glas. Er du til et mere festligt look, kan du med fordel bruge krystalglas.
Det viser sig, at Dark ’n’ Stormy kan spores tilbage til de britiske flåder, hvor man på de lange ture over vandet drak gingerbeer i stedet for vand, da det kunne holde sig i længere tid.
Gingerbeer blandede man op med rom og også citron for at tilføje c-vitamin, som kunne forebygge sygdom.
Men selvom Dark 'n' Stormy har eksisteret i mange år, har det taget sin tid for den populære drink at nå frem til Danmark, hvor vi i dag nyder godt af den gamle britiske opfindelse.
LÆS OGSÅ: Frosé med jordbær
Dark ’n’ Stormy er i virkeligheden en meget simpel drink, der hverken kræver specielt mange ingredienser eller de store færdigheder som bartender.
Alligevel er det essentielt at have de rigtige ingredienser for at opnå det bedste resultat. For at lave en god Dark ’n’ Stormy er det derfor vigtigt, at du bruger en mørk rom.