Giv den klassiske gin og tonic et tvist af brombær, som giver drinken en sød og frisk smag. Du får opskriften her!
af Inge Skovdal.1.12.2021
Drinken er baseret på en brombærbase, som skal laves en uge i forvejen - men så snart du har den klar, tager resten af den lækre drink ingen tid at fremtrylle til dine gæster.
Brombærsirup
1 dl brombær (evt. fra frost)
1 dl sukker
1 dl balsamicoeddike
Desuden
24 cl gin
Ca. 1 l tonicvand
12 friske brombær
Sådan laver du gin og tonic med brombær
Brombærsirup
Bland brombærrene med sukker, og lad dem stå et par timer.
Mos dem med en gaffel, og stil skålen i køleskabet til dagen efter.
Rør eddike i, og stil skålen i køleskabet i ca.1 uge. Rør lidt i brombærmassen hver dag.
Si lagen, og opbevar den i et rent, skoldet syltetøjsglas.
Drink
Kom isterninger i 6 glas.
Tilsæt 1-2 spsk. brombærbase og 4 cl gin i hver, og top med tonicvand. Pynt med friske brombær.