Se også
TIP: Du kan nemt lave din egen mandelmel ved at blende mandler til fint mel i en blender eller minihakker.
Skyl og halvér blommerne, og fjern stenene.
Steg dem i smør, sukker og vaniljesukker på en pande med skærefladen nedad i 2-3 minutter.
Lad dem afkøle.
Bland mandelmel, hvedemel, sukker, korn fra vaniljestangen og fintrevet citronskal i en skål.
Tilsæt sødmælk, æg og æggeblommer, og pisk dejen glat med en elpisker.
Tænd ovnen på 180°.
Smør et ovnfast fad med smør, og drys lidt sukker over smørret.
Hæld dejen i formen.
Læg blommerne i fadet med skærefladen opad, og drys med hasselnøddeflager og rørsukker.
Bag clafoutis i ovnen i 35-40 minutter, til den er gylden, og dejen er stivnet.
Servér tærten lun.