Karameller:
Giv sukker, glukosesirup og fløde et opkog, og skru ned for varmen.
Lad blandingen simre i ca. 45 minutter, til den er som tyk karamel.
Test, om karamellen er færdig, ved at smøre en klat ud på en ren tallerken. Køler karamellen hurtigt af, bliver sej og kan trilles til en lille fast kugle, er den færdig. Ellers skal den småsimre lidt endnu.
Hæld den færdige karamel ud på et stykke bagepapir. Lad den køle af.
Del karamellen i ca. 25 mindre stykker, og form dem til bolde.
Lad dem køle helt af.
Overtræk:
Smelt chokoladen over vandbad.
Tag latexhandsker på, og kom en klat chokolade i håndfladen.
Tril karamellerne mellem hænderne i chokoladen.
Læg karamellerne til at størkne på et stykke rent bagepapir.
Gentag processen et par gange for at få et tykkere lag chokolade.
Lad chokoladen størkne helt.
Læg alle de chokoladeovertrukne karameller i en pose med lidt guldstøv, og ryst posen blidt, så støvet fordeler sig.
Opbevar karamellerne køligt indtil servering.
Få opskriften på nemme og super lækre flødekarameller her!