Andreas Møller har været køkkenchef på Restaurant Kanalen i to år. Da han tiltrådte, strømlinede han menukortet, så det blev meget mere dansk - dog uden at gå på kompromis med restaurantens traditionsrige historie og franske islæt. Og det har han gjort godt. I hvert fald bibeholdt restauranten sin fornemme Bib Gourmand pris, som den modtog for sjette år i træk i 2012.
Toldpolitiets gamle bygning med udsigt over Christianhavns Kanal, ligger den prisbelønnede og uhøjtidelige Restaurant Kanalen, hvor gode, danske råvarer kendetegner menuen. Urterne er ofte selvplukkede fra stedets egen gårdhave, Amager Fælled eller Dyrehaven, og maden er dansk uden at være Nordisk.
Smag selv med disse tre forførende forårsretter sammensat af køkkenchef Andreas Møller.
Forret
Grillede grønne asparges med pocheret æg, trøffel & let-emulgeret smør
Hovedret
Hjertesalat med stenbiderrogn, sæsonens urter & 'mormor'-dressing skilt med dildolie
Dessert
Friske danske jordbær med sorbet, lakrids & karse
Psst: Skal du holde et fint middagsselskab, har Andreas Møller et godt råd: "Ryd op! Sørg for, at køkkenbordet er ryddet, inden du går i gang med at lave mad. Stil tingene på parat, og læg ingredienserne i en fornuftig rækkefølge, så det er lige til at gå til. På den måde bevarer du nemmere overblikket."
Velbekomme.