Foråret kalder på sprøde og saftige grøntsager. Og en af vores fortrukne er asparges. Der er ikke noget, som at sætte tænderne i en sprød asparges, som lige er kommet i sæson. Det er ligegyldigt, om de er kogt, grillet eller stegt, så smager de bare fantastisk. Og som en ekstra bonus er de også fyldt med et hav af vitaminer.
Prøv også: Forårets skønneste drik med hyldeblomst her!
I den her ret er asparges og gedeost forenet på bedste vis i en fransk madpandekage. Den klassiske galette er lavet med ost, skinke og et æg, men du kan putte lige præcis det i, du har lyst til.
Pandekagerne med asparges kan både bruges som forret eller som en let hovedret i forårs- og sommermånederne.
De grønne asparges har en sødme og spændstighed, som gør, at de er fantastiske at benytte til fx denne opskrift i en galette eller stegt på grillen med bacon rundt om. De hvide asparges har en særlig aroma, som gør, at de smager fantastisk som dampede i ovnen eller i retter som tarteletter.
Antal: 6 personer
Prøv også: Hvide asparges med rygeostecreme her!