Grønt

OPSKRIFT | Salat med kylling og grapefrugt

Kyllingen gør denne salat dejlig fyldig og mættende. Grapefrugten gør den frisk, syrlig og anderledes. Prøv denne spændende og anderledes måltidssalat.
af Louisa Lorang og Camilla Zarah Lawes 19.09.2016

Salat med kylling og grapefrugt

25 minutter, 2 personer

INGREDIENSER:

  • 2 kyllingebrystfileter
  • lidt olie til stegning
  • salt
  • ½ radicchiosalat
  • 1 hjertesalat
  • 1 pink grapefrugt
  • 1 moden avocado
  • 3 spsk sesamfrø

Sennepsdressing:

  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 spsk flydende honning
  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk olivenolie

Tilbehør: groft brød

FREMGANGSMÅDE:

Steg kyllingefileterne i lidt olie på en varm pande, til de er netop gennemstegte. Krydr dem med salt, og lad dem afkøle en smule.

Skyl og pluk radicchiosalat og hjertesalat. Skær skrællen af grapefrugten, så den hvide hinde under skrællen også fjernes helt (den har en bitter smag), og skær grapefrugten i skiver på tværs med en skarp kniv. Skræl avocadoen, og skær den i skiver.

Sennepsdressing:

Rør ingredienserne til dressingen sammen.

Anret raddichio- og hjertesalat på et fad eller direkte på 2 tallerkener, og dryp med sennepsdressingen. Top med grapefrugt, avocado og kyllingefilet skåret i tynde skiver på skrå. Afslut med et drys sesamfrø, og smag til med salt. Server straks med groft brød til.

LÆS OGSÅ: OPSKRIFT | Salat af radicchio, courgette, blomster og sennepsdressing

nyhedsbrev

Sponsoreret indhold