25 minutter, 2 personer
INGREDIENSER:
Sennepsdressing:
Tilbehør: groft brød
FREMGANGSMÅDE:
Steg kyllingefileterne i lidt olie på en varm pande, til de er netop gennemstegte. Krydr dem med salt, og lad dem afkøle en smule.
Skyl og pluk radicchiosalat og hjertesalat. Skær skrællen af grapefrugten, så den hvide hinde under skrællen også fjernes helt (den har en bitter smag), og skær grapefrugten i skiver på tværs med en skarp kniv. Skræl avocadoen, og skær den i skiver.
Sennepsdressing:
Rør ingredienserne til dressingen sammen.
Anret raddichio- og hjertesalat på et fad eller direkte på 2 tallerkener, og dryp med sennepsdressingen. Top med grapefrugt, avocado og kyllingefilet skåret i tynde skiver på skrå. Afslut med et drys sesamfrø, og smag til med salt. Server straks med groft brød til.
LÆS OGSÅ: OPSKRIFT | Salat af radicchio, courgette, blomster og sennepsdressing