INGREDIENSER:
Dressing:
LÆS OGSÅ: OPSKRIFT | Salat med krabbe, avocado og grønne jordbær
FREMGANGSMÅDE:
1. Gør først dressingen klar: Kom eddike, honning, citronsaft og kanel i en lille kasserolle. Bring blandingen i kog, skru ned til middelvarme, og lad den simre i 10-15 minutter, til den er tyk og sirupsagtig, og der kun er 1/2 dl tilbage. Tag kasserollen af varmen, og lad siruppen køle af. Tag derpå kanel-stangen op, og pisk olivenolien i sammen med 1/3 tsk. havsalt og et godt drys friskkværnet sort peber.
2. Skær æblerne i kvarter lige inden servering, fjern kernehusene, og skær derefter kvarterne i tynde både (1-2 mm). Kom dem i en stor serveringsskål, og tilsæt julesalat, ræddike og persille. Hæld dressingen over, vend forsigtigt salaten sammen, og server den.
LÆS OGSÅ: OPSKRIFT | Salat af grillet radicchio, jordbær og vesterhavsost