Det tager vitterligt kun et par minutter at lave saltede citroner, men du kan have dem stående i ugevis.
Saltede citroner får en mere dyb og kompleks duft og smag. Brugt med måde giver de en afbalanceret syrligt pift til maden.
Brug de saltede citroner som krydderi og smagsgiver til stegt fjerkræ, fiskeretter, sammenkogte retter, supper og salater.
Saltede citroner er især gode til middelhavsretter som fx langtidsstegt lammekølle og couscous.
Du kan også bruge citroner til denne moderne version af citronfromagen.
Brug hele gerne hele citronen. Skær den i mindre bidder, og fjern synlige kerner, da de bidrager med unødig bitterhed.
Du kan også blende lidt af det gule frugtkød og på den måde bruge de saltede citroner i dressinger.
Saltet, der i mellemtiden er blevet til en lage, kan du derimod ikke bruge.
Antal: 1 sylteglas
Det skal du bruge for at lave saltede citroner