Menuer

Sydfransk gæstemiddag

Inviter din frankofile venner på en treretters sydfransk gæstemiddag. Få opskrifterne til en komplet sydfransk gæstemiddag med treretters menu, vinforslag, arbejdsplan og tips til, hvordan du skaber den helt rigtige sydfranske stemning. Bon appétit!
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft29.05.2012

Arbejdsplan

MENU

Forret:
Dybstegte ravioli med champignon og kylling

Hovedret:
Dorade med pastis, fennikel og bagte majroer

Dessert:
Citronlagkage

Dagen før:
Bag kagebunde
Lav lagkagen helt færdig
Blend tapenade
Kog tomatsauce
Forbered fyldet til ravioli

Tre timer før:
Lav pastadej
Saml ravioli
Gør fiskefad klart til ovnen

Kort før og under middagen:
Dybsteg ravioli
Lun tomatsaucen
Sæt hovedretten i ovnen

Dæk op med en sydfransk landstil
Køb provencestof i metermål til dug og servietter med sydfransk stemning.
Find servietringene frem fra gemmerne, og sammensæt et 'tilfældigt' look med forskellige ringe.
Gå på jagt i antik- og genbrugsbutikker, eller tjek interiør fra mærker som Basalt, Atelier September og Fil de Fer.

Gæstemiddag

Sponsoreret indhold