Brombær i haven? Lav din egen...

Brombærmarmelade - nem opskrift

Lav din egen brombærmarmelade - det er hurtigt og nemt, og så smager det meget bedre end det færdigkøbte. Du får opskriften her.
af Tine Edinger21.03.2023Foto: Columbus Leth.

Det skal du bruge

  • 500 g brombær
  • 400 g sukker
  • 1 spsk. citronsaft
  • Evt. atamon

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Sådan laver du brombærmarmelade

  1. Hæld brombærrene i en gryde, og lad dem varme langsomt op, til frugtmassen koger. Lad bærrene koge i 5 minutter.

  2. Hæld sukker i, og lad det koge i nogle minutter. Tag gryden af varmen, og rør citronsaft i.

  3. Hæld marmeladen på skoldede syltetøjsglas, evt. skyllet med atamon. Luk med låg med det samme.

Sylteglas

Sylteglas findes i både glas og keramik. Find sylteglas i keramik her. Find sylteglas af glas med silikonering i lukningen her.

Brombær er et af sensommerens smukkeste bær. Deres smag kan variere fra det lidt småsure til det let søde, og de gør sig fantastisk i alt fra marmelader til smukke desserter pyntet med de friske, sortlilla bær. Vi har lavet søde lækkerier af de skønne bær.

Sponsoreret indhold