Måske har du smagt de sprøde løgringe, når du har fået mad udefra, men vidste du, at du nemt kan lave dem selv? Løgringene er den perfekte snack til middagsgæsterne, festen eller fredagshyggen på sofaen.
Pil og pres hvidløg, og vend det med den frisklavede mayonnaise
Lad gerne aioli en trække lidt tid i køleskabet. Top med finthakket purløg inden servering.
Løgringe:
Pil løg, og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver. Pil forsigtigt løgringene fra hinanden.
Pisk en dej af hvedemel, vand, cayennepeber, røget paprika, natron og salt i en skål. Lad dejen hvile ca. 15 minutter på køkkenbordet.
Varm olie op i en gryde. Test, om olien er klar, med lidt dej – hvis olien syder, er den klar.
Hæld rasp i en skål. Vend først løgringene i dejen og herefter i raspen.
Læg forsigtigt løgringene ned i den varme olie, evt. med en ske – start med 1 løgring ad gangen, og når olien er godt varm, kan du sagtens stege flere ad gangen. Tag løgringene op med en hulske, når de er gyldne.