Fisk og skaldyr

WEEKEND BITE | Røget laks med wasabicreme

Din gæster vil elske disse små hapsere af røget laks! Her får du opskriften på en lækker og ultra nem snack, som du kan server for weekendens gæster.
af redaktionen 9.03.2017

Gæsterne vil elske at småspise af disse fine laksebidder anrettet på sprødt rugbrød med en friskrørt wasabicreme. Det tager absolut ingen tid at lave, og de kan anrettes, så de ser super lækre ud – en fryd for øjet og ganen.

Røget laks med wasabicreme

Tid: 15 minutter.
Ovntid: 6 minutter.
Antal personer: 6

INGREDIENSER:

  • 6 tynde skiver rugbrød, gerne daggammelt
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt
  • 200 g røget laks i skiver

Wasabicreme:

  • 4 spsk. wasabipasta
  • 6 spsk. rygeost
  • salt og friskkværnet peber
  • 5 cm agurk

LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Krustader med fjordrejer

FREMGANGSMÅDE:

1. Del brødskiverne i kvarter, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og drys med salt. Rist dem i en 200° varm ovn i ca. 8 minutter, til de er sprøde. Lad brødet afkøle på en rist.

2. Skær lakseskiverne i små stykker på 3 x 3 cm.

3. Wasabicreme: Rør wasabipasta og rygeost sammen, og smag til med salt og peber. Skyl agurkestykket, og skær det i bittesmå tern.

4. Fordel wasabicremen på det ristede rugbrød. Top med laks, og pynt med agurk. Krydr med peber, og servér.

LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Grillede squashruller med basilikum og sesam

Sponsoreret indhold